Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نماینده ولی فقیه در لرستان گفت: برای استان لرستان خوب نیست از هزار و ۱۸۰ کارگاه تولیدی استان ۳۰ درصد معادل ۳۵۰ کارگاه تعطیل باشد و مابقی با ظرفیت کمتر از ۵۰ درصد فعال باشند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  خرم‌آباد، با آغاز هفته کارگر از پنجم تا یازدهم اردیبهشت ماه  برنامه‌های متعددی در استان به همین مناسبت برگزار شد در همین راستا امروز تشکلات کارگری و مدیران دستگاه‌های اجرایی زیر مجموعه وزارت کار با نماینده ولی فقیه در استان دیدار کردند، در این جلسه پیرامون مشکلات جامعه کارگری استان صحبت شد که امیدواریم مسئولان استان با توج به شیوع کرونا  به فکر کارگرانی  باشند که دخل و خرج و معیشت آنها تامین نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی نماینده ولی فقیه در لرستان  ظهر امروز در این دیدار ضمن تبریک هفته کار و کارگر اظهار داشت: جامعه کارگری که از خانواده‌های متدین و  انقلابی  هستند که علاوه بر اینکه  پیش از انقلاب  رژیم طاغوت را به زانو درآوردند، در 8 سال دفاع مقدس و فتنه‌های داخل و خارج کشور نیز نقش آفرین بوده‌اند و با بصیرت و هوشیاری با وقایع  بعد از انقلاب برخورد می‌کنند.

وی افزود: هر کشوری که خواهان استقلال مستقل و پیشرفته است باید به کارگران کشورش اهمیت به گونه‌ای که کارگران احساس کنند در آن جامعه قدر و منزلتشان پاس داشته می‌شود و مورد عزت و تکریم هستند که همین امر سبب دلگرمی و افزایش بهره‌وری در کار می‌شود.

نماینده ولی فقیه در لرستان عنوان کرد: برخورداری کارگران از حقوق متناسب با کارشان با رونق و جهش تولید، پشتیبانی از تولید و مانع زدایی‌ها محقق می‌شود.

مشکلات واحدهای تولیدی استان اردبیل با جدیت دنبال می‌شودمشکلات بیش از 90 کارخانه تولیدی استان فارس از سوی بسیج کارگری برطرف شدبنیاد مستضعفان به احیای واحدهای تولیدی راکد شاهین‌دژ و تکاب کمک کند

وی با اشاره به اینکه کار را باید  به عنوان یک ارزش به جامعه معرفی کنیم  خاطر نشان کرد: در  فرهنگ اسلامی علاوه بر اینکه کار کردن عبادت است تجلیل از کار و کار  نیز بسیار با ارزش است در همین راستا ائمه گاهی شخصی  و یا با کار گروهی فعالیت می‌کردند و می‌فرمودند کار عبادت است.

تامین  امنیت شغلی و معیشت کارگران امری ضروری

وی با بیان اینکه  تامین  امنیت شغلی و معیشت کارگران امری ضروری است که با برنامه‌‌ریزی و توجه مسئولان در سطح کلان میسر است اظهار داشت: کارگر ستون فقرات اقتصاد یک کشور است به طوریقین بدون کار و کارگر کشور رشد نمی‌کند در همین راستا باید الزامات  دنیوی  و اخروی مورد نیاز کارگران را معرفی کنیم.

تعطیلی 350 کارگاه تولیدی در لرستان

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی ضمن انتقاد از تعطیلی کارگاه‌های تولیدی  استان افزود: برای استان  ما خوب نیست از هزار و 180 کارگاه تولیدی استان  350 کارگاه معادل 30 درصد کارگاه‌های تولیدی استان  تعطیل باشد و مابقی نیز  با ظرفیت کمتر از 50 درصد فعال باشند در همین راستا در سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها این مسئله باید حل شود.

نماینده ولی فقیه در لرستان عنوان کرد: با تلاش‌های انجام شده رئیس قوه  قضائیه به استان لرستان سفر کرد و 5 کارخانه را تعیین تکلیف کرد که ما به دنبال این هستیم این کارخانه‌ها به تولید برگردند و هزاران شغل ایجاد شود.

وی بیان کرد: برای فعال کردن 350 واحد تولیدی دیگر نباید منتظر رئیس قوه‌ای باشیم بلکه خودمان باید تلاش کنیم خدمتی ارزنده به جامعه کارگری ارائه دهیم.

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی گفت: جای تاسف دارد که سال‌های گذشته در استان به گونه‌ای عمل شده که کارخانه‌هایی با هزاران سختی و زحمت  شروع به کار کردند ولی به علت‌های مختلف تعطیل شدند در همین راستا باید امروز به گونه‌ای  عمل کنیم که سال‌های آینده  نگویند در گذشته مسئولانی بودند که کارگاه‌های استان تعطیل شدند بر همین  اساس باید هوشیارانه با محیط کار، تولید، اشتغال و کارگر برخورد کرد.

سهم  خدمات در اشتغال استان حدود 40 درصد

علی آشتاب نیز در این جلسه  با اشاره به نامگذاری شعار سال مبنی بر تولید، پشتیبانی‌ها، مانع زدایی‌ها از طرف مقام معظم رهبری اظهار داشت: با توجه به شرایط اقتصادی کشور که در یک جنگ تمام عیار با استکبار و  معاندان هستیم در همین راستا  جهت اجرای فرامین مقام معظم رهبری   و تحقق شعار سال  کلیه دستگاههای اجرایی باید با تمام توان تلاش کنند.

وی  با بیان اینکه سهم  خدمات در اشتغال استان حدود 40 درصد است افزود:  با توجه به شرایط  شیوع کرونا در کشور و به تبع آن استان لرستان که منجر به تعطیلی بخش عمده‌ای از کسب و کارها شد  به ویژه در حوزه خدمات جهت صیانت از سلامت نیروی کار و حفظ اشتغال  195 میلیارد تومان تسهیلات  جهت حفظ اشتغال 24 هزار و 986 نفر  جهت پرداخت حقوق و مطالبات کارگران و همچنین  نیازهای جاری بنگاهها پرداخت شد.

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان عنوان کرد:  جهت  صیانت از سلامت نیروی کار و نظارت بر حسن اجرای  قانون کار 9 هزار و 708 مورد  بازرسی از بنگاه‌ها با جنبه مشورتی به عنوان یک مشاور در راستای اجرای قانون کار  انجام شده است.

وی بیان کرد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون 6 هزار و 912 نفر ساعت دوره‌های آموزشی مرتبط با ایمنی و بهداشت محیط کار  جهت کاهش حوادث ناشی از کار در بنگاهها برگزار شده که در همین راستا نسبت  سال 99 به سال 98 در بحث حوادث ناشی از کار کاهش 33درصدی داشته‌ایم.

ارجاع  6 هزارو 890 پرونده به هیئت‌های  تشخیص و حل  اختلاف لرستان

آشتاب گفت: 6 هزار و 890 پرونده به هیئت‌های تشخیص و حل  اختلاف به سطح استان تاکنون ارجاع شده که از این تعداد 3 هزار و 250 پرونده  معادل 61 درصد به طور سازشی حل شده که این امر امکان همکاری مجدد کارگر و کارفرما را فراهم می‌کند.

وی با بیان اینکه تشکلات کارگری و کارفرمایی بازوان مشورتی کارگر و کارفرما در بنگاه‌ها هستند تصریح کرد: تشکلات کارگری و کارفرمایی استان سال گذشته با رشد 10 درصدی از 314 به 348 تشکل رسیده است.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان خاطر نشان کرد : در راستای حفظ اشتغال در مناطق روستایی و  جلوگیری از مهاجرت روستائیان و همچنین مهاجرت معکوس به روستاها  اقدامات بسیار خوبی تاکنون در استان انجام شده که به طور مثال یکی از روستاهای خالی از سکنه شهرستان الیگودرز با  حمایت از صندوق کار آفرینی امید و سایر بانک‌ها شاهد مهاجرت معکوس به این روستا هستیم.

وی اظهار داشت: تاکنون جهت اشتغال روستایی حدود هزار و 340 طرح ارائه  شده که با اعتباری بالغ بر 300 میلیارد تومان به این طرح‌ها پرداخت شده است که زمینه اشتغال 5 هزار و 580 نفر فراهم می‌شود.

کارخانه شیر خشک بروجرد تا پایان خرداد ماه افتتاح می‌شود

آشتاب افزود: جهت  ایجاد مشوق و سیاست‌های فعال بازار کار با  اجرای طرح کارورزی فارغ التحصیلان 796 فارغ التحصیل دوره‌های کار آموزی و مهارت آموزی در بنگاه‌ها طی کردند که حقوق سه ماهه اول آنها توسط دولت  پرداخت  و چنانچه کارفرمایان  این نیروها را جذب کنند به مدت دوسال از معافیت بیمه‌ای سهم کارفرما بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان در رابطه با یارانه دستمزد عنوان کرد:  بنگاه‌هایی که نیروی جدید  استخدام  کنند به مدت یکسال  یک سوم حقوق کارگر را دولت پرداخت می‌کند، سال گذشته سهم استان 538 نفر بود که با تلاش‌های انجام شده  752 نفر استخدام شده است.

وی با اشاره به اشتغال اتباع  خارجی در استان  بیان کرد:  با توجه به اینکه اشتغال اتباع خارجی در استان ممنوع است  اما در برخی موارد  با بازرسی‌های  انجام شده با همکاری نیروی انتظامی 46 نیرو بیگانه شناسایی و اخراج شدندو 34 نفر  نیروی داخلی جایگزین آنها شدند.

آشتاب در رابطه با اشتغال حمایتی فرزندان شاهد و ایثارگر، مددجویان کمیته امداد و بهزیستی  گفت: با توجه به تاکید نماینده ولی فقیه در استان مبنی بر اشتغال فرزندان شاهد و ایثارگر، مددجویان کمیته امداد و بهزیستی حدود 112 میلیارد تومان تسهیلات  ارزان قیمت به سه هزارو 35 نفر  به این سه دسته پرداخت شده است.

وی تصریح کرد: پیش بینی می‌کنیم کارخانه شیر خشک بروجرد و فاز اول گاوداری 6 هزار راسی دلفان تا پایان خرداد ماه افتتاح شود؛ حدود 845 طرح اقتصادی به معاونت اشتغال جهت برنامه سال 1400 معرفی شده است همچنین 120 شرکت پشتیبان مشاغل خانگی 20 میلیاردی که قول داده بودند به صندوق کار آفرینی استان جهت دریافت تسهیلات معرفی شده اند و همچنین 39 بنگاه شهرک دام شهرستان چگنی نیز در صندوق کارآفرینی امید در حال تشکیل پرونده هستند.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان اظهار داشت: جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی در محیط کار طرح کاج جهت پیشگیری از اعتیاد، سبک زندگی سالم اسلامی و ارتقا بهداشت روان   با همکاری سازمان بهزیستی، نیروی انتظامی، استانداری و دانشگاه علوم پزشکی اجرا می‌شود.

وی افزود: جهت ایجاد اشتغال در مناطق آسیب پذیر استان تفاهمنامه‌ای با صندوق کار آفرینی امید کشور منعقد شده که بر اساس این تفاهمنامه بیکاران این  مناطق با کمک دفاتر تسهیلگری و گروه‌های جهادی شناسایی و استعداد یابی می‌شوند که با حمایت تسهیلاتی صندوق کارآفرینی  مشکلات آنها حل می‌شود.

آشتاب عنوان کرد: با توجه به  سیل سال 98 پلدختر تفاهمنامه‌ای با وزارت کار  منعقد شده که بر اساس اینتفاهم نامه 100 نفر کار آفرین آموزش می‌بینند که بتوانند زمینه تحول اقتصادی را در منطقه ایجاد کنند.

انتهای پیام/645/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان نماینده ولی فقیه در لرستان همین راستا تولیدی استان صندوق کار انجام شده بنگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۶۸۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دادگاه‌های صلح تا مهرماه ایجاد شوند/ لزوم کاهش پرونده‌های معوق

حجت‌الاسلام سعید شهواری در نشست فصلی شورای معاونین و رؤسای دادگستری لرستان، اظهار داشت: از تلاش همه معاونین، رؤسای دادگستری، دادستان‌ها، رؤسای دادگاه‌های عمومی بخش و همه همکاران قضائی و اداری تقدیر و تشکر می‌کنم و در نتیجه تلاش‌های همه شما عزیزان در سال گذشته در بخش‌های مختلف پیشرفت‌های خوب و چشمگیری داشتیم که قابل‌تقدیر است و البته ما به این میزان قانع نیستیم چرا که ظرفیت استان بیش از این است.

بیش از ۶۰ هزار پرونده بدون کاغذ رسیدگی شد

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته بیش از ۴۰۰ هزار پرونده به دادگستری استان وارد شده است که علاوه بر آنها قریب به پنج هزار پرونده از سنوات قبل رسیدگی و مختومه شده است، بیان کرد: با پیگیری و مطالبه مدیران قضائی می‌توان با استفاده از ظرفیت‌های موجود در دادگستری کارهای خوب و بزرگی را انجام داد.

رئیس‌کل دادگستری لرستان با اشاره به اینکه گواهی عدم سو پیشینه در استان از یک تا چهار ساعت صادر می‌شود، افزود: در سال گذشته بیش از ۶۰ هزار پرونده بدون کاغذ رسیدگی شده است که در میزان مصرف کاغذ صرفه‌جویی خوبی به‌عمل‌آمده ضمن اینکه چون هدف قوه قضائیه نیل به رسیدگی بدون کاغذ به پرونده‌ها است بایستی خودمان از همین حالا به سمت الکترونیکی و بدون کاغذ کردن رسیدگی به پرونده‌ها پیش برویم.

حجت‌الاسلام شهواری با اشاره به اینکه هدف از تشکیل این جلسه ابلاغ سند تحول و برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۳ است، ضمن اینکه در سال گذشته تلاش‌های خوبی صورت گرفت که انتظار داریم این تلاش‌ها ادامه پیدا کرده و بر آن بیفزایم، اظهار داشت: قوه قضائیه به‌عنوان یک نهاد حاکمیتی و یکی از ارکان نظام باهدف احقاق حق در جامعه تکالیفی بر عهده دارد که برای نیل به این اهداف داشتن یک برنامه هدفمند لازم است.

وی افزود: دومین سند تحول قضائی بر اساس اسناد بالادستی تدوین شده و برای تحقق آن برنامه عملیاتی ارائه شده است که در آن مأموریت‌ها احصا و چالش‌های آن مأموریت شناسایی و راهکار آن چالش نیز تدوین شده است.

رئیس‌کل دادگستری لرستان با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر قوه قضائیه برنامه‌محور بوده است، عنوان کرد: سند تحول داری چهارفصل است که فصل اول مربوط به کلیات بوده، فصل دوم دررابطه‌با برنامه تحول است، فصل سوم نظام مدیریتی اجرای برنامه تحول و فصل چهارم نظام راهبرد و پایش است که مهم‌ترین آن فصل دوم است که شامل برنامه‌های عملیاتی است که باید اجرایی شود.

حجت‌الاسلام شهواری ضمن اشاره به اینکه در سند تحول سه نوع برنامه کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت تعریف شده است، تصریح کرد: در فصل دوم برنامه تحولی بر اساس اصل ۱۵۶ و دیگر اسناد و قوانین هفت مأموریت برای قوه قضائیه تعریف شده که به تعداد مأموریت در فصل دوم سند تحول زیر فصل و در تمامیت برای تحقق راهکارها برنامه عملیاتی تعریف شده است که بایستی برنامه‌های کوتاه‌مدت را سریعاً اجرا و نسبت به آنها اقدام کنیم.

وی ضمن مهم برشمردن اتقان آرا و تأکید بر تشکیل هیئت مستشاری از قضات باتجربه جهت مشورت دادن دررابطه‌با پرونده‌های مشکل‌دار و گره‌دار با حفظ استقلال قضات، اظهار داشت: ایجاد دادگاه‌های صلح جزو برنامه‌های کوتاه‌مدت است و باید تا مهرماه این دادگاه‌ها تشکیل شده و دراین‌رابطه میزان پرونده‌های حقوقی احصا شده تا تعداد دادگاه‌های صلح موردنیاز مشخص شود.

وی با اشاره به اینکه برنامه عملیاتی اقدام هدفمند برای اجرای مأموریت‌های قوه قضائیه و هدف برنامه عملیاتی این است که مأموریت‌های قوه قضائیه به طور متوازن پیش برود، گفت: در سند تحول قضائی، قوه قضائیه هدف‌محور شده است و برنامه‌های بلندمدت و کوتاه‌مدت خوبی طراحی شده است به‌عنوان‌مثال در سال پایانی سند تحول دوم صدور گواهی حصر وراثت باید به اداره ثبت‌احوال واگذار شود که باید مقدمات قانونی آن در مجلس شورای اسلامی انجام شود و طبیعتاً تا پایان برنامه سند تحول به طول خواهد انجامید.

رئیس‌کل دادگستری لرستان، گفت: در برنامه عملیاتی که متعلق به دادگستری است برخی از سازمان‌های تابعه نیز در ذیل اجرای برنامه آمده‌اند و آنها نیز در تحقق برنامه عملیاتی دخیل هستند.

حجت‌الاسلام شهواری با اشاره به اینکه برای هر یک از مأموریت برنامه عملیاتی یک مسئول مشخص کرده‌ایم که بایستی بر اقدامات ذیل آن هدف نظارت و پیگیری‌های لازم را انجام دهد، اظهار کرد: شاخص‌های ۲۵ گانه ملاک ارزیابی دادگستری استان، معاونین، رؤسای حوزه‌های قضائی، دادستان‌ها و رؤسای دادگاه‌های عمومی بخش بوده و چکیده همه تلاش‌های ما بایستی به ارتقا این شاخص‌های ۲۵ گانه ختم شود.

وی با تأکید بر آمارگرایی و رسیدگی به‌موقع به پرونده‌های مردم را از باب حق‌الناس و رضایتمندی مردم دانست و افزود: کاهش پرونده‌های معوق و مسن بایستی در دستور کار قرار گرفته و در این راستا کمیته رفع اطاله دادرسی تشکیل و جلسات آن به‌صورت هفتگی برگزار و پرنده‌های معوق و مسن در این کمیته مطرح و برای مختومه کردن آن چاره‌اندیشی صورت گیرد.

کاهش شعب نامتعارف در دادگستری

رئیس‌کل دادگستری لرستان با اشاره به اینکه شعب نامتعارف در ابتدای سال گذشته ۴۸ مورد بود که به ۱۶ شعبه رسیده است و این روند کاهشی بایستی به‌سرعت ادامه پیدا کند، گفت: بایستی تلاش کرد که نرخ گردش پرونده‌ها به حداقل ممکن رسیده و همچنین در راستای کاهش ورودی پرونده به دادگستری کوشش کرد که دراین‌رابطه بایستی همه پرونده‌های تصادف به شورای حل اختلاف ارجاع شود.

حجت‌الاسلام شهواری سه جرم سرقت، مواد مخدر و تیراندازی را از چالش‌های دادگستری استان دانست که نیاز به چاره‌اندیشی فوری و پیشگیرانه دارد و افزود: در برنامه عملیاتی سال جاری پنج پروژه تعریف شده که بایستی بر اساس آن محکومیت‌های جایگزین حبس را هدفمند کنیم.

وی سامانه‌های الکترونیک و استعلامات قضائی را ظرفیت بسیار خوبی دانست که بایستی مورداستفاده قضات در راستای تسهیل و تسریع امور رسیدگی قرار گیرد، ابراز کرد: انتخاب کارشناسان با قرعه، دادرسی الکترونیک، دادرسی بر خط که باعث عدم تردد ارباب‌رجوع و آسیب‌های مربوط به آن می‌شود، پابند الکترونیک و افزایش پرونده‌های صلح و سازش بایستی در دستور کار همه قضات استان قرار گیرد.

رئیس شورای قضائی لرستان ضمن تأکید بر اینکه همه کارهای ما باید ختم به رضایتمندی مردم شود و همه ما در دادگستری باید حسن خلق را سرلوحه کار خود قرار دهیم، عنوان کرد: دادگستری استان به لحاظ رضایتمندی ارباب‌رجوع در وضعیت مناسبی قرار دارد به‌گونه‌ای که در پایان بهمن سال گذشته رضایتمندی ارباب‌رجوع از مجموعه دادگستری استان ۸۵ درصد بوده است که بایستی آن را حفظ و ارتقا داد.

حجت‌الاسلام شهواری، گفت: باتوجه‌به اینکه فلسفه قرار تأمین دردسترس‌بودن متهم است و دادستان‌ها بایستی برقرار منتهی بر بازداشت به‌صورت جدی نظارت کنند.

وی ضمن تأکید بر اینکه جلسات شوراها و ستادها بایستی به طور منظم برگزار شود چرا که ظرفیت بسیار خوبی برای پای‌کار آوردن مدیران است، اظهار کرد: برگزاری منظم نشست‌های قضائی و همچنین نظارت دقیق بر مراجع انتظامی بایستی موردتوجه ویژه مدیران قضائی استان باشد.

رئیس‌کل دادگستری لرستان، افزود: نگاه ما به همکاران نگاه صیانتی است و باید از ظرفیت‌های نظارتی در جهت کمک به صیانت از همکاران استفاده کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • دادگاه‌های صلح تا مهرماه ایجاد شوند/ لزوم کاهش پرونده‌های معوق
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • آینده برای لرستان روشن است/ لزوم مشارکت حداکثری در انتخابات
  • برگزاری کارگاه آموزشی مهدویت در لرستان
  • درآمد مردم لرستان افزایش یابد/ رفاه اجتماعی را ارتقا دهیم
  • هیچ واحد تولیدی به‌خاطر آرا قضایی در گرمسار تعطیل نشد
  • محور اصلی کار خود را توجه به کسب‌وکار و اشتغال مردم گذاشته‌ام